Åfjord VGS > AKTIVITETER > Bli kjent dag

BLI KJENT DAG

Vi ønsker at elevene skal utvikle gode relasjoner på tvers av klasser og programområder. Derfor arrangerer vi en Bli-kjent-tur når det har gått en uke eller to av skoleåret. Elevene blir delt inn i 12-14 lag, på tvers av klassene.

Disse lagene får i løpet av denne dagen ulike oppgaver de skal løse sammen, og på slutten av dagen blir det kåret en vinner. Et fast innslag er også at vi arrangerer en volleyballturnering mellom lagene, der et av lagene kåres som vinner. Dette laget får, i tillegg til en enkel premie, muligheten til å slå et lærerlag (hvis lærerne greier å samle et lag, da).

Turen er selvsagt ikke bare prega av konkurranse, det blir mye tid til sosialt  samvær, også – selvfølgelig.

Disse turene har gått til forskjellige steder. I de siste årene har det vekslet   mellom friluftsområdet på Selset, Laksvatnet i Stordalen, Hosnasand på Stokkøya og Karlsaunestranda i Sørdalen. Og vi har alltid godt vær på disse turene!