Åfjord VGS > AKTIVITETER > Utdanningsmesse > Utdanningsmessa 2018

Utdanningsmessa 2018

Åfjord Videregående Skole ønsker med dette å invitere dere nok en gang på Utdanningsmessa i Åfjord.

Utdanningsmessa 2018 arrangeres i Åfjordhallen torsdag 25. januar klokka 18.00 - 20.30.

Vi kan med stolthet si at vi har opparbeidet oss en veldig god arena der elever og bedrifter møtes. Utdanningsmessa har etter hvert vokst seg stor – Åfjordshallen fylles  - og det er bra! I fjor var nærmere 50 bedrifter og etater til stede; vi er spesielt glade for den store oppslutningen fra lokalsamfunnet – og tror at det gir ungdommene mye større innsikt i jobbmulighetene på Fosen i framtida.

Vi utfordrer dere bedrifter også i år på å arrangere noen enkle konkurranser med uformelle premier, det har vist seg å være en fin måte å «bryte isen» på, slik at det er lettere for elevene å ta kontakt med flere.

Les forhåndsomtale i Fosna Folket

Ustillere 2018

Konfransierer

Praktisk info for de som står på stand