Åfjord VGS > FOR ELEVER > INNTAK > inntak

inntak

1. juni

Dokumentasjon du som søker mener har betydning for inntaket, f.eks flyttemelding må være Fagenhet for videregående opplæring i hende innen 1. juni 2017

10. juli

Ca 10 juli: Inntaket er klart. Gå inn på vigo.no for å svare på tilbud om plass/ventelisteplass.

Du får en påminnelse på SMS når inntaket er klart. Det er ikke mulig å svare på SMS.

Husk: Du må svare på tilbudet du har fått. Dersom du reiser på ferie er det mulig levere forhåndssvar.

Hvis du har fått tilbud om plass på ditt andre eller tredje ønske:

1) ønsker å ta imot tilbudet og vil ikke konkurrere på høyere ønske; svare ja til plass og nei til ventelisteplass

2) ønsker å stå på venteliste til høyere ønske; svare ja til plass og ja til ventelisteplass

17. juli

Svarfrist 1. inntak

7. august

2. inntak
Du får svar bare hvis du får tilbud om plass.
Får du ikke tilbud om plass, får du brev med informasjon om ventelisteplassering.

12. august

Svarfrist 2. inntak
Inntaket avsluttes.
Skolene overtar etterfylling av klassene ut fra ordinære ventelister