Åfjord VGS > OM OSS

OM OSS

Liten, men god!

Åfjord videregående skole er en kombinert skole med programområder for studiespesialisering, helse- og sosialfag, bygg og anleggsfag, og teknikk og industriell produksjon.

Vårt tilbud innenfor Vg2 Anleggsteknikk er unikt!

Unikt er også Gründerklekkeriet vårt der alle skolens elever gis tilbud om å delta – på ettermiddagstid! Spennende og kreative prosesser kjennetegner gründerklekkeriet.

Skolen er liten og intim, ca 155 elever. Vi synes vi har et godt miljø der alle kjenner alle, og det er lett å få kontakt med medelever, lærere og andre ansatte ved skolen. Dette gir oss også mulighet til å følge opp den enkelte elev på en god måte.

Vi har en god skole med særs godt samarbeid med det lokale næringslivet, med kommunene og med grunnskolene i Osen, Roan og Åfjord.

Vi samarbeider også godt med Rissa og Fosen videregående skoler.