Åfjord VGS > Ressurssenter > Førstehjelpskurs

Førstehjelpskurs

Førstehjelpskurs i Åfjord

Vi setter opp kurs for grupper i samarbeid med Røde Kors Førstehjelp, som vi har inngått avtale med.
Henvendelse: eller tlf 72811130

Interesserte oppfordres til å henvende seg -
eller ringe 72811130 for mer opplysninger.
Røde Kors Førstehjelp er faglig ansvarlig for kurset.

Gjennomført kurs:
elever (og lærere) ved Åfjord videregående skole har høst 2014, 2015, 2016, 2017 fått innføring i førstehjelp gjennom førstehjelpskurs.
Takk til aktive og flotte elever som gjennomførte dagene med stor oppmerksomhet!
Alle mottar kursbevis!
GR

Flere som ønsker førstehjelpskurs eller trenger en oppfriskning? Vi setter gjerne opp flere dager/kvelder i løpet av høsten/vinteren.

Se info om ulike typer kurs: http://www.rodekorsforstehjelp.no/display.aspx?menuid=4&closing=1

Kontakt oss på tlf 72530740 eller epost:
(Vi må ha minimum 10 deltakere, maks antall kan være 15 for hver gruppe)

Kurset passer for:
-    Alle som mangler kunnskap og ønsker å lære det viktigste innenfor førstehjelp
-    Alle som ønsker å repetere førstehjelpskunnskap
-    Alle bedrifter uten spesifikk risiko

Tema på kurset:
•    Hva er livreddende førstehjelp?
•    Frie luftveier
•    Varsling
•    Pasientundersøkelse
•    Bevisstløshet og sideleie